Wijnproeverij 2017 groot succes!

Wijnproeverij groot succes Hart van Huize

Vrijdagavond 13 oktober was het tijd voor de jaarlijkse en populaire wijnproeverij van ’t Hart van Huizen. De ruim 1.000 toegangsglazen waren snel uitverkocht en voor zessen kwamen de eerste bezoekers al aangelopen met hun glas. De 33 deelnemende winkels vertegenwoordigden Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk door bijpassende wijnen te schenken en hapjes te serveren.

Ballonnen in de kleuren van de vertegenwoordigde wijnlanden sierden Het Oude Raadhuisplein en de omliggende straten. Extra zitgelegenheden zoals Duitse biertafels en Franse bistrostoeltjes zorgden ervoor dat bezoekers gezellig plaats konden nemen voor een gesprek met elkaar. Het plaatje werd helemaal compleet gemaakt door de Spaanse danseres met twee gitaristen, een Italiaanse zanger, een Duitse schlagerartiest met accordeon en een Franse gitarist en cellist.

Wijnproeverij groot succes Hart van Huize
Bezoekers liepen vrolijk met hun wijnglas van winkel naar winkel en allen reageerden enthousiast op de aankleding en de straatmuzikanten. Het bleef gelukkig de hele avond droog en na afloop van het event gingen velen naar de afterparty bij Õ Donder en Het Wapen van Huizen. De ondernemers, bezoekers, de muziek, wijnen en hapjes: één voor één top ingrediënten voor een perfecte vrijdagavond in het Hart van Huizen! Op naar de Wijnproeverij van 2018!

Wijnproeverij groot succes Hart van Huize