,

Shoeby opent haar deuren!

Kom langs bij de nieuwe Shoeby-winkel in Huizen!
Woensdag 24 april openen wij de nieuwe Shoeby-winkel in Huizen aan Oude Raadhuisplein 6. Modeliefhebbers kunnen bij Shoeby hun modehart helemaal ophalen. Met een ruim assortiment voor dames, heren én kids is er voor ieder wat wils. In dit modeparadijs shop jij de nieuwste trends!

Party time
Met trots presenteren wij de nieuwe Shoeby-winkel met een uniek interieur en concept. De opening van de winkel vieren we graag samen met jou. Van woensdag 24 t/m zondag 28 april ontvang je namelijk 20% korting*op de hele collectie!

De eerste 25 klanten ontvangen woensdag 24 april maar liefst 50% korting*op hun aankopen!

Activiteiten
Kom op vrijdagmiddag 26 april naar de winkel en shop samen met de Shoeby stylisten jouw favoriete outfit. Laat je adviseren door een beauty expert en kies samen met haar de perfecte look voor bij je outfit. Speciaal voor de kids is er op woensdagmiddag 24 april een feestelijke mode middag. Kom gezellig langs en vier het feest met ons mee.

* De korting is geldig van 24 t/m 28 april 2019 op de originele prijs van de artikelen uit de hele collectie van Shoeby Huizen. Alleen geldig op vertoon van de Shoeby App.