,

Theaterroute 2019 – 26 t/m 30 maart

THEATERROUTE 2019  “In de ban van de kaasmakers”

Van 26 t/m 30 maart zal de derde editie van de theaterroute plaatsvinden. Na het Melkmeisje en de Visser, staan dit jaar de Kaasmakers in de schijnwerpers.

Net als andere jaren kun je weer genieten van acht intieme verwonderende en wervelende voorstellingen op prachtige historische locaties. Ook zullen er in het Hart van Huizen twee voorstellingen plaatsvinden, locatie Huizer museum en Siersma Wijnadvies.  Tientallen zangers, dansers, theatermakers en vertellers zorgen weer voor een onvergetelijke belevenis!

De voorstellingen zijn nieuw, maar nog steeds gebaseerd op waargebeurde verhalen, sagen en legenden uit de rijke geschiedenis van het eeuwenoude Huizen. Met dit jaar nog meer voorstellingen, acteurs, vertellers, zangers en dansers. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe, verrassende locaties te bewonderen.

De kaartverkoop is heel hard gegaan maar voor de try-out avond op 26 maart zijn nog kaarten beschikbaar!