Fijne feestdagen namens ondernemers Hart van Huizen

Vanaf maandag 10 december zijn 15 ondernemers te zien op straatborden in het Hart van Huizen. De sprekende portretten worden aangevuld door persoonlijke verhalen op de website van Hart van Huizen.

Rondom het Oude Raadhuisplein in Huizen zijn ruim 125 winkels en horecagelegenheden gevestigd. In de karakteristieke panden in onder andere de Havenstraat, Kerkstraat en Lindelaan zijn dagelijks ondernemers hard aan het werk om de klanten van binnen en buiten Huizen te voorzien van een goede service.

Lang niet iedereen kent de verhalen achter deze ondernemingen en met de straatborden in het Oude Dorp en de blogs op de website vertellen zij hun verhaal. Daarnaast is dit meteen een mooi moment voor de ondernemers om hun klanten fijne feestdagen te wensen.

De ondernemers in Huizen
Een van die ondernemers uit Huizen zijn de broers Sten en Don Mouissie. Ze wonen al heel hun leven in Huizen en staan sinds 2005 aan het roer van familierestaurant InSolar. “Bij de naam InSolar denk je niet meteen aan een restaurant”, beaamt Sten. “Als ik eerlijk ben zou ik nu misschien een andere naam verzinnen. Maar ja, InSolar heeft inmiddels zo’n naamsbekendheid opgebouwd in Huizen, dat we dat natuurlijk niet meer veranderen.”

Hanco Helder van Specsavers werkt sinds 2009 in de winkel in Huizen. “Ik werk hier volgens een soort franchiseformule, maar dan nét iets anders. Het is echt mijn winkel. Ooit begonnen we met z’n tweeën in een klein pittoresk winkeltje in de Kerkstraat, in een pandje dat nu afgebrand is. Twee jaar geleden zijn we verhuisd naar dit prachtige pand aan het Raadhuisplein”, aldus Hanco.

De campagne
Gebiedsmarketingbureau Urban Solutions heeft de campagne bedacht in opdracht van de ondernemersvereniging Hart van Huizen. Hiermee zetten zij de unieke ondernemers in het middelpunt en laten daardoor de kracht van Hart van Huizen zien. De ondernemers op de borden zijn: Specsavers, Gall en Gall, Jamin, Anne Marie Womenswear, Scapino, Bakker Bart, Jones&Jones, De Boedelwagen, Body Dress, Just a Joke, InSolar, Lunchroom Chicara, Albert Heijn en Eethuys O’ Donder.

De straatborden hangen vanaf 10 december In het Hart van Huizen en vanaf diezelfde datum verschijnt er hier elke dag een blog.