Sinterklaasfeest * zaterdag 1 december * 11-15 u

Op zaterdag 1 december is De Sint op bezoek in het Oude Dorp. Tussen 11-15 u zijn er diverse activiteiten. Er lopen her en der Pieten in het dorp, de pietenband De Voortzetters speelt de vrolijkste liedjes en er is een Rad van Pepernoten!

Kinderen mogen aan het pepernotenrad draaien voor een cadeautje. En vanaf 14.30 u is de prijsuitreiking van het Pieten-bingospel bij het Huizer Melkmeisje.

Pietenbingo
Zes winkels in Hart van Huizen (17 tot 27 november) en twee kramen op de markt (17 en 24 november) hebben een cijfer hangen. Deze kun je invullen op de flyers die in alle winkels te verkrijgen zijn. Stop de oplossing voor 28 november in de speciale brievenbus naast de paarse stoel bij de Huizerhofpassage Voorbaan 6. En wie weet val je in de prijzen!

Welkom
Vrijdagavond 23 november verwelkomen de ondernemers van Hart van Huizen Sinterklaas en zijn pieten op het Oude Raadhuisplein. Heb jij een lampion? Kom dan om 18 u naar het Oude Dorp en loop mee met de Sinterklaasoptocht in Hart van Huizen!

Sinterklaas in Hart van Huizen is een samenwerking met de zaterdagmarkt.