Run op glasverkoop wijnproeverij Huizen

De glasverkoop voor de wijnproeverij in het Hart van Huizen op 12 oktober aanstaande is afgelopen zaterdag van start gegaan. Elk jaar gaan de 1.000 toegangsglazen voor dit populaire evenement als warme broodjes over de toonbank. Maar dat ze uitverkocht zouden zijn na een halve week is boven elke verwachting.

Op vrijdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur laten de deelnemende winkels uit het Hart van Huizen hun klanten proeven van de heerlijkste wijnen en serveren daar een lekker hapje bij. De wijnproeverij is inmiddels een be­kend evenement en trekt vele bezoekers uit Huizen en omgeving. Er werd al enkele malen opgeroepen niet lang te wachten met bestellen.

Het aantal glazen is een vast gegeven en kan niet worden uitgebreid. ‘OP’ is in dit geval dus ook echt ‘OP’.  Binnenkort gaat de verkoop voor Lekker Lang Tafelen van start. Een nieuw culinair festival waar bezoekers zich kunnen verheugen op verschillende gerechtjes uit alle keukens van Huizen. Puur, eerlijk en ambachtelijk. Een mooie troost voor wie ditmaal net naast het net vist!