Modeshow * vrijdag 7 september * 19/20/21 u

Vrijdagavond 7 september gaat de Huizerdag weer van start met het traditionele Voorproefje: de jaarlijkse Modeshow van diverse modezaken en boetieks in ‘t Hart van Huizen. Zoals gebruikelijk is er een inspirerend programma, met de laatste najaarstrends op het gebied van kleding en accessoires.

Het thema van de Huizerdag is dit jaar Après ski. Daarbij denkt iedereen misschien algauw aan glimmende ski-outfits, vrolijke jurken en warme wintermutsen. Maar dat zijn geenszins de trends van het komende modeseizoen. Daar zien we het komende najaar veel invloeden van vroeger: lichte en felle kleuren, hippe witte enkellaarsjes en de comeback van tweed-achtige stoffen. Lekker retro dus. Daarnaast zijn ook de panter- en andere dierenprints weer helemaal hot.

Anne Marie Womenswear, Corduroy, De Lange Menstore, ModeHuiz by Betty’s, The Closet, De Hockey Brouwerij, Specsavers, Strating Schoenen en Van den Tol Opticiens laten op de catwalk zien hoe je op basis van deze trends een fantastische najaarslook kunt creëren, waardoor je er de hele herfst en winter ‘absolutely fabulous’ uit kunt zien.

De show begint om 19.00 uur op het Oude Raadhuisplein in Huizen. Er zijn in totaal drie shows van een half uur die om 19.00, 20.00 en 21.00 uur zullen starten. Tussendoor zorgt de coverband Cheek tot Cheek voor een swingende avond en zijn er heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door o.a. De Steenen Camer, Het Huizer Kaas-Gilde en keurslager Joost van der Veen.