Lieve kerstwensen door Huizers voor Huizers

Hart van Huizen Kerstkaartjes

 

In de loop van deze week liggen in alle winkels van Hart van Huizen drie mooie en gratis wenskaarten met foto’s van het Oude Dorp. Twee kaarten hiervan zijn bedoeld om een mede-dorpsbewoner die in een instelling verblijft, een warme kerstgroet te sturen. Wie wil nu geen lieve kerstwens ontvangen? Een mooi gebaar voor mensen die tijdens de komende feestdagen wel wat extra lieve woorden kunnen gebruiken van een mede-Huizer.

Je kunt ervoor kiezen om de kerstkaart te sturen naar: 1.) Vivium Zorggroep, De Bolder 2.) Cordaan Woonzorgcentrum, De Marke – De Meenthoek en 3.) het Tergooi Ziekenhuis. Het kerstkaartje hoeft niet te worden gefrankeerd, want Hart van Huizen zorgt samen met vrijwilligers voor de verspreiding. De kerstkaartjes kunnen t/m dinsdag 19 december worden gedeponeerd in de speciale Hart van Huizen brievenbox. Die wordt speciaal voor deze actie geplaatst voor de Hema in Huizen (Achterbaan 2).

Maar je hebt uiteraard ook de keuze om één van de ontworpen kerstkaarten naar vrienden of familie te sturen. Verzending gaat dan uiteraard via een reguliere PostNL brievenbus.

De kerstkaarten hebben een beperkte oplage. Dus wees er snel bij, want op=op!