Bezemdagen 16 en 17 februari

Huizer Bezemdagen voor koopjesjagers

Aankomend weekend, op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari is het Hart van Huizen een walhalla voor koopjesjagers. Op deze dagen gaat letterlijk de bezem door de allerlaatste restanten van de uitverkoop en kan men tijdens de Huizer Bezemdagen profiteren van superkortingen, bodemprijzen en de finale megasale.

De ondernemers maken ruimte voor hun nieuwe collectie op het gebied van mode, accessoires, lifestyle en huisraad. “Het nieuwe seizoen is al volop aan het binnenkomen”, aldus Alex van Corduroy. “Op het moment zie je bij ons veel blauwtinten en als accentkleuren: geel, mintgroen, rood, groen en roze. Het is fris, kleurrijk en met veel printjes.” Maar een nieuw seizoen betekent ook dat de laatste items van vorig seizoen zo snel mogelijk het pand moeten verlaten en deze tegen stuntprijzen verkrijgbaar zijn. Een groot deel van de vorige collectie is inmiddels verkocht, maar wie geluk heeft, vindt tijdens de Huizer Bezemdagen tóch nog die ene jas, bril, parfum of delicatesse met extra hoge korting.

Wie van plan is om tijdens de Huizer Bezemdagen met een fantastische aanbieding naar huis te gaan, doet er wel goed aan om op tijd te komen. Want hoewel deze finale megasale twee dagen duurt, geldt het principe: op=op. Kijk voor leuke koopjes ook op Facebook.com/hartvanhuizen.

Van Goede Huizen

De meer dan 100 winkels en horecagelegenheden van het Hart van Huizen staan voor gastvrijheid, kwaliteit en service. Van kleding tot wijn, lekkernijen en kappers, bijzondere cadeaus en Huizer specialiteiten. De ondernemers zijn trots op hun producten, mooie winkels, authentieke dorp en gevarieerde aanbod. Niet voor niets komt alles uit ’t centrum van Goede Huizen!